Dienstverlening


Ons kantoor is professioneel, laagdrempelig, klantgericht en betrokken. Hierdoor kennen we onze klanten en kunnen wij onze dienstverlening perfect afstemmen op de wensen en eisen van onze relaties. Het belang van de klant en zijn tevredenheid staan bij ons voorop: alles draait om de klant!

Een goede serviceverlening, informatieverstrekking, bereikbaarheid en correcte, transparante tarieven en offertes op maat zijn voor ons vanzelfsprekend.

Voor ons gaat dienstverlening verder dan de traditionele paden: naast gevraagd, geven wij ook ongevraagd advies en zijn wij beschikbaar als klankbord. Van uw adviesbureau mag u meer verwachten dan de gebruikelijke winst- en verliesrekening, balans en belastingaangifte. Wij denken graag mee over uw markten, bedrijfsprocessen, organisatie, etc.

Natuurlijk hebben wij ook onze beperkingen. Voor zeer grote projecten, internationale belastingzaken, accountantsverklaringen, e.d. werken wij samen met een aantal ter zake gespecialiseerde kantoren, waarbij AVO de regie voert.